• Marlstone Music
  • Marlstone Music
  • Marlstone Music
  • Marlstone Music
  • Marlstone Music
  • Marlstone Music
  • Marlstone Music
  • Facebook: 146595785428812
  • Hyves: marlstonemusic
  • YouTube: marlstonemusic

Zoeken . . .

Uw Winkelmand

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Deel ons...

AddThis Social Bookmark Button
tripledat

JACK VINDERS - VUUR & VLAM

AddThis Social Bookmark Button

“Vuur & Vlam” is de titel van de nieuwste CD van Jack Vinders. Op deze CD neemt Jack ons mee op een reis door alle gevoelens en situaties waar wij in ons leven mee geconfronteerd worden. De keuze van de liedjes is op deze CD vrijer en verrassender dan op zijn voorgaande CD’s. Bijzonder bij deze CD is de verpakking: Het is een boekwerkje, in gelimiteerde oplage, met schilderijen van beeldend kunstenaar Miriam Vleugels uit Kerkrade, die zich liet inspireren door de liedjes van Jack en dit vertaalde naar een aantal prachtige schilderijen. De klik was er al veel eerder, de samenwerking is nieuw. Beiden kenden mekaar al veel langer, bewonderen mekaars kunstuitingen. Jack is geïmponeerd door het kleurgebruik van Vleugels, de manier waarop ze aan gevoelens en gedachtes vorm geeft. Bij het samenstellen van het album, viel zijn oog op haar schilderijen. De vraag naar haar medewerking werd met een stevig ja beantwoord en champagne werd ontkurkt.

Voor Miriam is kunst de ultieme manier om zichzelf te vinden, maar ze kan zich er tegelijkertijd ook enorm in verliezen. Elke compositie die ze schildert vergt van haar rationele verdieping, wil begrijpen en daarna gaan voelen. Bij muziek en die van Jack in het bijzonder wordt ze geraakt: woorden en klanken, voelen en begrijpen, omzetten in beelden.

Jack Vinders is muziek, is passie en beleving. Zijn teksten vertellen verhalen, over zichzelf, over mensen, de liefde in al zijn aspecten, over heel herkenbare en soms ogenschijnlijk 'kleine' momenten uit ons leven. Jack en Miriam: We zijn vereerd met mekaars samenwerking, we voelen dat onze muziek en kunst hand in gaan: het is heerlijk hoe wij allebei op onze eigen wijze vol passie, vuur en vlam aan dit project werken. Voorafgaande aan en tijdens de CD-presentatie, werden de schilderijen tentoongesteld in het Roda stadion. Jack zong zijn nieuwste liedjes en chansons Tijdens dit optreden van Jack in de business-ruimte van Roda heeft Miriam een live painting gehouden.

CDL1627

bestelknop.png

.

.

.

.

.

.

1 Kóm mit miech mit

2 Van alles aal

3 Alles okay

4 Vinsterjlaassjpeiel

5 Moezziek

6 Zommer in Limburg

7 Mie Kirchroa

8 Kinger van Mörje

9 Jef miech e paar menütte

10 Iech mis diech naat

11 Leefde van dieng jeugd

12 Wiebbel en Kriebbel

13 Vuur & vlam